Planet Virus Online Panelgesprek - The Way out of this Crisis

COVID-19 heeft de wereld in zijn greep. De impact op de gezondheidszorg, de economie en de kwaliteit van het leven is bijzonder groot. Het virus heeft niet enkel een ziekte verspreid, het is ook verantwoordelijk voor een sluipend gevoel van onzekerheid onder de bevolking. De onwetendheid omtrent het virus blijft groot, de vraagstukken die besproken worden, leiden soms tot polarisatie en stellingnames.

Op dinsdag 17 november 2020 organiseren Health House en Norvell Jefferson een uniek live panelgesprek met experts en artsen uit de Lage Landen, dat simultaan in Nederland en België zal plaatsvinden. Deze online paneldiscussie is onderdeel van PLANET VIRUS: een speciaal opgezet interactief communicatieplatform dat bestaat uit een offline fysieke experience in het Health House te Leuven (BE), een interactieve website en live panelgesprekken, met als doel de samenleving voor te bereiden op mogelijke volgende pandemieën. Het platform publiceert wetenschappelijk gevalideerde gegevens en internationale kennis van experts en biedt een verhelderend perspectief op de COVID-19-pandemie. Zie: http://www.norvelljefferson.com/en/news/planetvirus.

Rondetafelgesprek

Tijdens het online te volgen rondetafelgesprek zullen deskundigen uit verschillende vakgebieden met elkaar in dialoog gaan, als een verkenning, een brainstorm, anders dan in een debat, om zonder oordeel te kijken naar de situatie zoals we die nu kennen. Om de feiten te laten spreken en onze inzichten te verrijken, om antwoorden te zoeken op diverse complexe en kritische vragen. We verwachten dat het pad voorwaarts niet per se bepaald wordt door bestaande expertise, maar door de wijsheid van de panelleden. We kijken uit naar ‘The collision of great minds’.       

De gesprekken zijn online live te volgen, opnames in België vinden plaats bij de Roularta Media Group (Zellik), de Nederlandse opnames bij CORPUS (Leiden). Als onderdeel van het programma zal er tussen de twee studio’s worden geschakeld om de verschillen en overeenkomsten tussen beide landen te bespreken.

Het evenement staat nadrukkelijk open voor alle geïnteresseerden. We nodigen u dus van harte uit om deel te nemen (gratis) als toehoorder van de online paneldiscussie. Gebruik daarvoor onderstaande registratie of open de live-stream ten tijde van het evenement.

Praktische informatie

Datum:          dinsdag 17 november
Tijdstip:         20:00 tot 21:30 uur
Registratie:  course.medchronicle.com/rhc/corona-pandemie
Live-stream: www.planetvirus.net/live (geen registratie nodig)

Bent u op dat tijdstip verhinderd? U kunt de gesprekken terugkijken via de website www.planetvirus.net.

Bron: Norvell Jefferson

‹ Events overview