Webinar National Projects Russia: insight into the Russian investment agenda

Bent u als ondernemer actief op de Russische markt? En wilt u meer weten over de Russische langetermijn investeringsagenda? Neem dan op vrijdag 26 juni deel aan het webinar Nationale Projecten Rusland. De focus ligt op concrete projecten in de gezondheidszorg, infrastructuur en water- en afvalmanagement. RVO praat u graag bij naar aanleiding van hun nieuwe marktstudie.

Het webinar gaat in op 'nationale projecten' uit het nationale Russische investeringsprogramma. Met deze projecten wil de Russische overheid voor 2024 de levensstandaard in Rusland aanzienlijk verhogen met grootschalige investeringen in de gezondheidszorg, infrastructuur en de leefomgeving.

Mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven

Tijdens het webinar hoort u welke mogelijkheden er zijn voor u als Nederlandse ondernemer met uw producten en expertise. Hoe kunt u hieraan deelnemen en met welke mogelijke hindernissen krijgt u te maken?

Presentatie marktstudie

Om inzicht te geven in de mogelijkheden van deze meerjarige investeringsprojecten in Rusland, heeft de Nederlandse overheid een marktstudie laten uitvoeren. Deze studie is, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), uitgevoerd door Lighthouse Group. Zij presenteren de resultaten van hun onderzoek tijdens dit webinar.

Na afloop van het webinar wordt de marktstudie op de Ruslandpagina van RVO geplaatst. U krijgt de weblink toegestuurd.

Thema's webinar

Het webinar belicht de volgende thema's:

  • structuur en organisatie van de verschillende nationale projecten, waaronder de financiële en institutionele structuur naar sector;
  • uitleg over de wijze van marktbenadering en aanbestedingen in Rusland, specifiek voor overheidsprojecten;
  • voorbeelden van concrete projecten die mogelijk Nederlandse kennis en technologie behoeven, aan de hand van overzichtelijke factsheets;
  • tips om u als Nederlandse ondernemer duidelijk te profileren op de Russische markt;
  • verantwoordelijkheid van het Nederlandse bedrijfsleven in naleving van sancties en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor wie?

Deze marktstudie is met name interessant voor bedrijven en instellingen die producten of oplossingen bieden in de volgende subsectoren:

  • leefomgeving: afvalmanagement, recycling, (afval)watermanagement, water- en luchtzuivering, biodiversiteit;
  • gezondheidszorg: ziekenhuisbouw en -uitbreiding, gezondheidszorgmanagement, medische infrastructuur, medische (screening) apparatuur en producten met een focus op oncologie en hart- en vaatziekten;
  • infrastructuur: advisering, toelevering en bouw van vliegvelden, scheepsbouw en havenwerken; advisering en toelevering in de bouw van multimodale transport en logistieke centra.

Programma

Bekijk hier het programma op vrijdag 26 juni van 10:00-10:50.

Aanmelden en kosten

Meld u aan, uiterlijk op woensdag 24 juni einde van de dag/COB. Het 'First come, first served' principe geldt bij de volgorde van inschrijvingen. Na aanmelding sturen wij u een bevestiging. De deelnemerslink wordt u toegestuurd op donderdag 25 juni. Hiermee kunt u op vrijdag 26 juni van 10:00-10:50 het webinar online volgen.

Deelname is gratis. De voertaal is Engels. Stel uw vragen via het aanmeldformulier, of tijdens het webinar via de live-chatfunctie.

Organisatie

De organisatie van dit webinar is in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Moskou, het consulaat-generaal in Sint Petersburg en Lighthouse Group.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Marieke van der Wilk, RVO Business Development Coach Rusland
E: Marieke.vanderwilk@rvo.nl

Bron: RVO

‹ Events overview