Webinar E-Health: Health Tech in Zuid-Afrika

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of e-health-toepassingen? En bent u geïnteresseerd in de laatste marktontwikkelingen en kansen in Zuid-Afrika? Volg op 25 juni het webinar E-health: mogelijkheden voor samenwerking in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt.

Wereldwijd maakt de uitbraak van de COVID-19-pandemie duidelijk dat de gezondheidszorg dringend moet digitaliseren. De behoefte aan innovatieve gezondheidstechnologieën en betrouwbare systemen voor patiëntinformatie en kennisuitwisseling is groter dan ooit.

In Zuid-Afrika, de meest ontwikkelde economie van het continent, is er groeiende aandacht voor – en vraag naar – digitale oplossingen in de gezondheidszorg. Zowel de publieke als private sector zullen de komende tijd investeren in innovatieve oplossingen en betrouwbare systemen.

Inhoud webinar

Dit webinar gaat in op de laatste marktontwikkelingen, mogelijkheden, mogelijke hindernissen en aanpak markttoegang. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op de resultaten van een in opdracht van RVO uitgevoerde marktstudie. Tijdens dit webinar wordt specifiek ingegaan op onderstaande subsectoren:

Health Knowledge Management (pdf)
Telemedicine & Virtual Healthcare (pdf)
Artificial Intelligence & Robotics (pdf)

Andere subsectoren die tijdens dit webinar aan bod komen zijn: electronic health records, telemedicine, mhealth, virtual healthcare, wearables, diagnosis and treatment decision support, advanced imaging and automated delivery and dispensing.

Vragen stellen

U kunt zelf vragen stellen aan specialisten van de Nederlandse ambassade in Pretoria en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. U kunt uw vragen nu invullen in het aanmeldformulier, of die tijdens het webinar insturen via de live-chatfunctie.

Voor wie?

Ondernemers en kennisinstellingen uit Nederland en Zuid-Afrika zijn van harte welkom om deel te nemen. De voertaal is Engels. Bij voldoende belangstelling wordt gekeken naar de mogelijkheid om een (digitale) missie naar Zuid-Afrika te organiseren met matchmaking tussen ondernemers.

Programma

Welkomstwoord
Deirdre Batchelor, Health Expert, Nederlandse Ambassade in Zuid-Afrika

Uitkomsten van de markt studie HealthTech Zuid-Afrika
Victoria Barr, FTI Consulting

Praktijk ervaringen uit Zuid-Afrika
Chris Seebreght & Martin Weiss, Jembi Health Systems

Afsluiting en vervolg stappen
Erik Pentinga, Task Force Health Care

Vraag en antwoord

Aanmelden en kosten

Het webinar vindt plaats op 25 juni van 15:00-16:00 uur. Meld u aan voor dit webinar, uiterlijk op 22 juni. Deelname is gratis. De voertaal is Engels.

Taskforce Afrika

RVO organiseert dit webinar als onderdeel van de Taskforce Afrika. Taskforce Afrika is een publiek-private samenwerking die zich richt op het identificeren van kansrijke, concrete verdienkansen voor het MKB in Afrikaanse landen. Om deze kansen breder onder de aandacht te brengen van Nederlands MKB, werkt de Taskforce Afrika samen met private partners als Task Force Health Care.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Corinne Abbas, RVO
T: +31 (0)6 113 642 18
E: corinne.abbas@rvo.nl

Bron: RVO

‹ Events overview