Voorlichtingsbijeenkomst EIC Accelerator

Bent u een innovatieve MKB-ondernemer in de technologie sector en bent u klaar voor het opschalen naar Europa of wereldwijd? Neem dan deel aan de voorlichtingsbijeenkomst EIC Accelerator (voorheen SME instrument) op 21 januari 2020, georganiseerd door RVO en ZonMw. 

Deze voorlichtingsbijeenkomst is speciaal gericht op innovatieve MKB’ers die klaar zijn om hun innovatie internationaal te gaan opschalen en daarvoor financiële steun kunnen gebruiken. Naast de bekende subsidie van max. 2,5 miljoen euro is er sinds oktober 2019 ook een optie voor blended finance (subsidie en equity) tot max. 15 miljoen euro. Met nog drie deadlines te gaan in 2020 (eerstvolgende op 18 maart), is dit het ideale moment om meer te weten te komen over deze subsidie.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de regeling en hoe deze sinds oktober 2019 is veranderd. Daarnaast vertellen mede-ondernemers over hun ervaringen met deze competitieve subsidie. De voorbeelden komen uit de Life Science & Health sector. Tevens krijgt u alle ruimte om vragen te stellen aan deze ondernemers en de adviseurs van RVO.

Na afloop weet u:

  • of de EIC Accelerator goed aansluit bij uw bedrijf en innovatie
  • hoe deze regeling werkt
  • welke stappen u nu al kunt zetten voor een succesvolle aanvraag in maart 2020

Programma

15.00 – 15.15  Inloop met koffie
15.15 – 15.25  Welkom
15.25 – 16.00  Voorlichting subsidieregeling
16.00 – 17.00  Interviews met ondernemers uit de LS&H sector
17.00 – 17.30  Borrel

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst

Toegang is gratis, maar inschrijving is verplicht. Enkel met een aanmelding heeft u toegang tot het RVO gebouw, tevens dient u zich bij binnenkomst te kunnen legitimeren. Vergeet daarom niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Aanmelden is mogelijk via deze link.

MKB in Europa

Deze voorlichtingsbijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het stimuleringsprogramma MKB in Europa, een samenwerking tussen RVO en ZonMw. Meer informatie over het stimuleringsprogramma, de agenda en verslagen van eerdere bijeenkomsten vindt u op de programmapagina van MKB in Europa. Hier vindt u ook de video-opnames van de vorige voorlichtingsbijeenkomsten over de Europese regelingen Fast Track to Innovation en Eurostars.

EIC Accelerator

Bent u werkzaam bij een internationaal georiënteerd, innovatief bedrijf met de ambitie om te groeien? De EIC accelerator pilot (voorheen SME Instrument) van Horizon 2020 ondersteunt het naar de internationale markt brengen van een nieuw product, proces of dienst. Meer informatie over de EIC Accelerator vindt u hier.

‹ Events overview