Openingsmanifestatie E-Healthweek 2020

Op 27 januari 2020 vindt alweer voor de 4e keer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. En er is weer een bomvol, interessant en inspirerend programma voor je samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor iedereen zijn er leuke sprekers en veel nuttige workshops. En op de Inspiratiemarkt met meer dan 20 stands kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorg innovatie.

Dus ben je verpleegkundige, bestuurder, patiënten vertegenwoordiger, innovatiemanager in de zorg of bij een gemeente etc. en wil jij helpen met het transformeren van jouw organisatie. Meld je dan nu aan! Dan kun je de volgende dag in je eigen organisatie de volgende stap te zetten in de transformatie naar toekomstbestendige zorg; waarbij mensen langer gezond en gelukkig leven op de plek die bij ze past. Werkplezier voor professionals wordt vergroot. En de zorg duurzamer wordt en betaalbaar blijft.

De ICT&health 2020 conferentie voor de zorg strijkt wederom neer in Den Haag. Van 8:30 tot 19:00 is het Afas Circustheater in Den Haag uw locatie. Wat ga jij 27 januari doen? Meld je aan, schrijf je in voor de workshops die voor jou interessant zijn en zet jouw volgende stap in zorgtransformatie!

Bron: ICT&health

‹ Events overview