MEDICA

*This item is in Dutch | Wilt u exposeren op de grootste medische vakbeurs ter wereld? Meldt u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van het formulier onderaan!

Van 18 t/m 21 november 2019 vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2019 plaats. Met meer dan 123.500 bezoekers en ruim 5.000 exposanten is deze beurs is al jaren wereldwijd dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De MEDICA 2019 is tevens als belangrijkste beurs aangewezen door de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health!

De combinatie van de nieuwste medische producttentoonstellingen en de vele netwerkmogelijkheden voor bezoekers vanuit meer dan 120 landen maakt van de MEDICA hét trefpunt voor specialisten, investeerders, zakenmensen en professionals werkzaam in de medische sector.

Meer informatie over de MEDICA 2019 vindt u op www.medica-tradefair.com

Holland Paviljoen op MEDICA 2019

De TFHC organiseert in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en in samenwerking met Health~Holland voor de 9e keer een Holland Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf. De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er een eilandstand gereserveerd van maar liefst 348m². Het Holland Paviljoen is voorlopig ingedeeld in hal 15.

Wilt u zeker zijn van een plaats op de MEDICA / binnen het Holland Paviljoen? Zorg dan dat u er snel bij bent want ‘first come first served’!

Uw voordelen

Doordat de Topsector Life Sciences & Health de MEDICA 2019 als strategische beurs heeft aangewezen, zal er voor een aantal aanvullende activiteiten subsidie vrijkomen. Voor u betekent dit direct diverse voordelen zoals een volledig gesubsidieerde Holland Lounge inclusief faciliteiten en netwerkevenementen. Daarnaast zullen er extra promotionele activiteiten uitgevoerd worden die de zichtbaarheid en uitstraling van het paviljoen vergroten.

Er staat daarbij een professioneel team voor u klaar gedurende de voorbereiding en uitvoering van de vakbeurs!

Deelname & Kosten

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor vier opties. Voor meer informatie hierover klik hier.

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de MEDICA 2019, dan verzoeken wij u contact op te nemen met Robin Verbon:

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met het ontwerp en uitstraling van het Holland Paviljoen. Daarnaast kunnen wij geen garanties afgeven voor vloer of wand afmetingen.

Bron: TFHC

‹ Events overview