Atelier 'Zorg in beweging'

Voeding, beweging, gezondheid, wonen, welzijn, logistiek, mobiliteit: wat hebben ze met elkaar te maken? Dat hoort u tijdens het Atelier Zorg in beweging. Verschillende experts en collega’s nemen u mee in hun ideeen, oplossingen, plannen en projecten op het gebied van zorg, welzijn, mobiliteit en logistiek. U wordt uitgedaagd om zelf stappen te zetten en in beweging te komen. Spreekt dit u aan? Meldt u dan snel aan!

Doel Atelier ‘Zorg in beweging’

Het atelier is bedoeld als werkplaats voor ideeën, plannen, projecten op het gebied van welzijn, personenmobiliteit, vitaliteit/gezondheid en logistiek. We zoeken daarbij nadrukkelijk naar verbindingen tussen die werelden. De presentaties/workshops dienen als katalysator voor actie. Die kan bestaan uit het versterken van bestaande projecten en plannen of het inbrengen van nieuwe ideeën of vraagstukken. U kunt dus zowel hulp vragen als bieden. Als u maar in beweging komt!
 
Voor wie?
Het atelier is bedoeld voor Cure en Care organisaties, leveranciers, (logistieke) dienstverleners, overheden, welzijnsorganisaties, start-ups en mobiliteitsbedrijven

Programma

Vanaf 13.00 uur - Ontvangst
 
13.30 uur - Welkom 
Arjan Brink, programmamanager Mobiliteit, Cleantech Regio
 
13.35 uur - Toelichting op programma
Freek Boele, logistiek makelaar Cleantech Regio en René Teeuwen, projectcoördinator Twente Mobiel.
 
13.40 uur - Uit de zorg, toekomstbeHendig
Prof. dr. Nico L.U. van Meeteren, Executive Director Top Sector Life Sciences & Health
De wereld verandert, gezondheid en zorg óók! Professor Van Meeteren laat u in zijn betoog zien en horen hoe u kunt investeren in gezondheid, formeel en informeel, in instellingen en in de wijk. Niet toekomstbestendig, maar toekomstbehendig!
 
14.10 uur -  Inspiratiesessies
Laat u inspireren door 11 verschillende sprekers die u in een boeiende sessie meenemen in hun projecten en ervaringen. Er zijn 11 parallelsessies rond de thema’s welzijn, mobiliteit en logistiek. De indeling staat duidelijk aangegeven tijdens het Zorgatelier, zodat u een goede keuze kunt maken uit de sessies die u wilt bijwonen.
                                              
Wilt u alvast lezen welke sessies u deze middag kunt bezoeken? Kijk dan hier voor een overzicht van de sprekers.
 
16.30 uur - Zeepkistpitches
Deze zeepkistpitches zijn bedoeld om elkaar helpen met praktische problemen en uitdagingen door ter plekke oplossingen te bedenken.
 
17.00 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Meld u hier aan!

‹ Events overview