New Dutch Wave at South by Southwest

DESIGNED TO INSPIRE, CONNECT, CONVERGE AND DO BUSINESS

New Dutch Wave organiseert een handelsmissie die de innovatieve en creatieve industrie van Nederland voor de derde keer op rij in Austin (Texas, VS) gaat promoten tijdens South by Southwest (SXSW). SXSW is een jaarlijks terugkerend muziek-, technologie- en conferentie-evenement met >400.000 bezoekers en een inmiddels legendarische reputatie. Het festival wordt 8-17 maart a.s. georganiseerd; voor 2019 staat SXSW in het teken van gezondheid.

Daarom heeft New Dutch Wave een Health & MedTech programma opgezet gericht op mensen en bedrijven uit de innovatieve Health sector van Nederland die graag inspiratie willen opdoen, samenwerkingspartners zoeken, business willen ontwikkelen op de groeimarkt van digitale zorg. Meet up with incubators, accelerators, business angels, start-ups, investors, experts, researchers, do-ers and dreamers, officials, mentors, advisors, losers but winners.

De SXSW Health & MedTech track vindt plaats van 8 – 12 maart 2019. New Dutch Wave organiseert op 9 maart 2019 een eigen Health dag in het NDW house.

In samenwerking met Netherlands Business Support Office (NBSO) Texas en Taskforce Healthcare (RVO | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) bestaat ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het SXSW bezoek aan te sluiten bij de handelsmissie die door hen wordt georganiseerd.

Check meer informatie via:
https://www.newdutchwave.com
https://www.sxsw.com

NDW FULL RECAP from New Dutch Wave on Vimeo.

‹ Events overview