Informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen’

Informatiebijeenkomst: ‘Wie gaat dat betalen?’ - hoe schaal ik mijn medisch technologische innovatie op naar binnen- en buitenland? Kom maandag 26 november ook naar het Figi theater in Zeist en leer hier hoe dit werkt.

Je bent als ondernemer op zoek naar de beste route om je innovatie te laten landen in de zorg. Je weet wie jouw innovatie gaat gebruiken en bent benieuwd: Wie gaat mijn innovatie betalen? En hoe is dit georganiseerd in diverse landen in Europa? Kom voor antwoord op deze vragen en meer naar de informatiebijeenkomst ‘Wie gaat dat betalen?’

Het event 'Wie gaat dat betalen?' biedt je een overzicht en neemt je mee langs de verschillende innovatieroutes die je kunt volgen. Daarnaast wordt er gezamelijk bekenen wat voor jouw innovatie de best passende route is. Zowel in Nederland, als ook in een aantal andere Europese landen.

Het belooft een interessante middagbijeenkomst te worden met interactieve workshops, best practices en praktische informatie over de Nederlandse en de Europese zorgmarkt. Ga voor meer informatie over het programma naar de ZonMw website.

Praktische informatie
Wanneer: maandag 26 november 2018 vanaf 12.45 tot 17.30 uur
Waar: Hotel Theater Figi in Zeist
Kosten: deelname is gratis
Organisatie: ZonMw, Zorg voor innoveren (Zvi), Hogeschool Windesheim en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), met medewerking van buitenlandposten en Health~Holland.
Aanmelden: binnenkort verschijnt er meer informatie over het programma en aanmelden, houd hiervoor deze ZonMw website in de gaten.

‹ Events overview