NRC Live: Healthcare technology

“Een parade van inspirerende sprekers die in de pauzes gewoon rondlopen en laagdrempelig aan te schieten zijn”, “Prettig, inspirerend en enthousiasmerend event, ik ga vaker komen.” “Sterk programma, goede discussies en prettige duur van de praatjes”. Na het grote succes van de eerste twee edities (NPS van maar liefst +60!),  komt er een derde editie aan van NRC Live Zorgtechnologie.

Van data naar impact op arts en patiënt

Een robotartsassistent die binnen enkele minuten miljoenen medische documenten doorneemt, de juiste diagnose stelt en een persoonlijk behandelplan voorstelt; je smartphone, huis – en zelfs auto – die overal je gezondheid in de gaten houden; en breincomputers die patiënten helpen opnieuw te zien, spreken of bewegen.

Een combinatie van datatechnologie, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality (VR) en het internet of things (IoT) biedt ongekende mogelijkheden binnen de zorg. Maar hoe kun je met deze datarevolutie écht een positieve impact maken in het leven van patiënten én zorgprofessionals?

Laat je inspireren door zorgpioniers, hoor wat wél en niet werkt in de praktijk en denk mee over de toekomstige rol van de zorgprofessional. Met onderwerpen als:

  • De laatste techtrends in de zorg: hoe veranderen AI, IoT, telemedicine en VR het dagelijkse leven van arts en patiënt?
  • Verrassende samenwerking met het bedrijfsleven: welke rol spelen de supermarkt, het postbedrijf en de autofabrikant in het zorgnetwerk van de toekomst?
  • De moderne zorgprofessional: welke nieuwe banen ontstaan binnen de zorg en hebben artsen en verplegend personeel een nieuwe skill set nodig voor de dagelijkse praktijk?

Sluit je aan op 13 september, ontmoet snelgroeiende zorgtechbedrijven en ontdek hoe zij impact maken op de zorg. Ga voor meer informatie en tickets naar de NRC Live website.

‹ Events overview