MedtechMeeting

Donderdag 7 juni is alweer de tweede MedtechMeeting van 2018. Met het zomerse weer in aantocht vertrekken we richting het zuiden van het land en zijn we te gast bij Philips Innovation Services in Eindhoven. Als nieuwe partner heten zij ons welkom op de High Tech Campus. 

Uniek deze keer? De MEMS Foundry tour! Tijdens deze meeting krijg je de kans om een kijkje in de keuken van de MEMS Foundry te nemen. Bij deze cleanroom window tour van Philips Innovation Services zie je hun state-of-the-art 2650 m2 pure-play MEMS Foundry waar vanuit zij ieder jaar meer dan 15,000 wafers aan klanten binnen en buiten Philips leveren.

Meld je snel aan want niet alleen ontvang je als eerste de proposities maar ook mogen de eerste 30 aanmeldingen mee met deze tour.

Philips Innovation Services: wat biedt het ondernemers in de medical device industrie?

Jij hebt een idee dat de wereld kan veranderen – Philips Innovation Services heeft de experts en ervaring in business design, technologie en supply om je idee werkelijkheid te maken. Van startup tot scale-up services; Philips Innovation Services is er om je te helpen, waar en wanneer je ze maar nodig hebt. 
 
Philips Innovation Services is een ervaren partner in het Philips venture eco-systeem. Wij werken zowel binnen als buiten Philips. Voor startups die op zoek zijn naar de-risking en validatie biedt het ondernemers quicks scans op het gebied van business design, technologie en supply. Daarnaast ondersteunen onze experts met hun jarenlange venture ervaring scale-up ventures om innovaties sneller en beter naar de markt te brengen.
 
Lees meer over de venture dienstverlening van Philips Innovation Services›

Datum:   donderdag 7 juni 2018
Tijd:        14.00 tot ± 17.30 uur
Locatie:   Philips Innovation Services, High Tech Campus 34 (Ruimte: Auditorium)

Jouw aanmelding
Meld je nu aan voor de MedtechMeeting van 7 juni. Kan jij zelf niet deze meeting bijwonen, dan verwelkomen we graag jouw collega.

‹ Events overview