Presentation Co-creating Health Agenda

Sinds 2014 werken de bureaus van de topsectoren Creative Industries en Life Sciences & Health (LSH) en U CREATE, Centre of Expertise Future Health Design, samen om de creatieve industrie en de gezondheidssector inhoudelijk en economisch te versterken. Ze startten met een samenwerking rond het onderzoeksprogramma Create Health en in 2017 sloegen ze de handen ineen voor een breder vervolg: een agenda voor kansrijke communities op het snijvlak van beide sectoren. Op 15 mei presenteren de topsectoren en U CREATE deze agenda.

Middels interviews, discussiebijeenkomsten en deskresearch zijn met een brede achterban uit de gezondheidszorg en creatieve industrie vier thema’s gedefinieerd:

  1. Gezonde leefstijl & kennisgelijkheid
  2. Extramuraliseren en technologie
  3. Optimaal functioneren
  4. Systeemverandering

Programma (16.00 – 18.00 uur)
16.00 uur: Inloop met koffie en thee
16.30 uur: Geschiedenis en introductie Co-Creating Health
16.45 uur: Presentatie Agenda Co-Creating Health
17.30 uur: Overhandiging Agenda & borrel
18.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
Voor de presentatie van de agenda worden betrokken partijen uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag aanwezig zijn, mail dan naar Krista Hendriks: krista.hendriks@ucreate.nl.

Locatie
Alle Health Tuesdays van U CREATE vinden plaats in de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), op de zesde verdieping van het Beatrixgebouw – vijf minuten lopen vanaf Utrecht CS.

Bezoek de U CREATE website voor alle informatie.

‹ Events overview