StartupDelta Summit

Op 19 april 2018 is Gelderland het epicentrum voor startups en scaleups (bedrijven die 3 jaar groeien met minstens 20% in omzet of aantal werknemers). Deze bedrijven maken Nederland tot hét innovatieland van Europa. Op de StartupDelta Summit komen startups, scaleups en innovatiehubs in Arnhem samen om nieuwe verbindingen te leggen en het Nederlandse innovatieklimaat te versterken.

De StartupDelta Summit heeft als doel:
1. Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.
2. Zichtbaar, voelbaar, tastbaar en proefbaar maken van alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen.
3. Momentum creëren voor bestaande initiatieven en nieuwe mensen en kennis samenbrengen.

Stokje doorgeven
Startup Envoy Prins Constantijn van Oranje droeg op 28 september 2017 het stokje over aan gedeputeerde Michiel Scheffer bij de afsluiting van Startup Fest Europe in Amsterdam.

Nederland Innovatieland
Nederland behoort tot de top van innovatielanden wereldwijd. We zijn de vierde meest concurrerende economieën wereldwijd. Behoren met 13 universiteiten wetenschappelijk tot de wereldtop. En we zijn de toegangspoort tot Europa. Dit maakt Nederland tot een van de best mogelijke plekken voor ondernemers om een bedrijf te starten, te groeien en er een internationaal succes van te maken.

Van starters naar groeiers
StartupDelta wil onze positie verder versterken door vanuit overheid, bedrijfsleven en innovatiehubs (netwerken van startende en innoverende bedrijven de barrières voor groei weg te halen. Daarnaast wil StartupDelta startups van alle basiselementen voorzien die nodig zijn om te groeien: kapitaal, talent, netwerk, expertise en markt. Op de StartupDelta Summit 2018 in Arnhem komt de innovatietop van Nederland bij elkaar om hier gezamenlijk de schouders onder te zetten.

Werk maken van innovatie
In 2018 is Gelderland gastheer van de StartupDelta Summit. Gedeputeerde Michiel Scheffer: ’Provincie Gelderland maakt werk van innovatie. We zoeken nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van morgen. We stimuleren starters om door te groeien. Samen maken we werk van een groene industrie in Gelderland.'

StartupDelta Summit
De StartupDelta Summit wordt gezamenlijk georganiseerd door alle Nederlandse innovatiehubs met als host Provincie Gelderland en hoofdorganisator het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Door bureau Health Valley worden 3 programmaonderdelen verzorgd:
15.00 u Design Thinking, Health Valley style (Victor Haze)
16.00 u Ontwikkel je product samen met een fieldlab  (Marc Kalf)
17.00 u Health Café (Chris Doomernik)

Bezoek de website voor meer informatie over het programma en registratie.

‹ Events overview