Smart Systems and Printed Electronics for healthcare

De Nederlandse zorg behoort tot de beste ter wereld. Toch staat de sector momenteel voor een grote uitdaging. Aan de ene kant wijzigt de vraag door veranderende behoeften en complexere problematiek en dreigt een tekort aan zorgpersoneel door een groeiende zorgbehoefte. Aan de andere kant dwingen maatschappelijke ontwikkelingen de zorgsector doelmatiger te werken. De grote uitdaging is dan ook door een andere werkwijze een grotere bijdrage te leveren aan gezondheidswinst en/of kwaliteit van leven met minder kosten.

Technologische innovaties kunnen hier een oplossing bieden. Allerhande productideeën zijn in ontwikkeling, op basis van moderne technologieën zoals geprinte elektronica, slimme sensoren en draadloze communicatie. Deze producten komen echter pas tot wasdom als zij daadwerkelijk aansluiten bij de behoeften van én worden geïmplementeerd in de zorgpraktijk. En die realisatie in de praktijk blijkt nog niet zo eenvoudig. Een groot deel van de ideeën strandt, of wordt slechts gedeeltelijk of traag geïmplementeerd. Waar gaat het mis?

Om het antwoord hierop én de oplossingen te onderzoeken organiseren Berenschot en Health Valley het matchmaking- en netwerkevent ‘Smart Systems en Printed Electronics voor de zorg’. Tijdens dit event gaan we samen op zoek naar oplossingen en kansen.

Bent u op zoek naar concrete toepassingen om met uw technologie waarde te creëren voor de zorg? En benieuwd naar de ontwikkelingen die in de markt worden gezien? Kunt u hulp gebruiken uw productidee verder uit te ontwikkelen en daarbij partners en financiering te vinden? Meld u dan aan! 

Van wearable tot thuisoplossing en van diagnostisch apparaat tot medicijndispenser. Aan het einde van de dag beschikt u over nieuwe inspiratie voor product-marktcombinaties, toepassingen en ontwikkelprojecten.

Berenschot en Health Valley nodigen u uit om met ons mee te zoeken naar kansen en oplossingen.

Bent u erbij?
Deelname aan dit event is gratis, maar meld u wel even aan door:

  • met je profiel in te loggen bij Health Valley Connect;
  • of een profiel te registreren bij Health Valley Connect; 
  • daarna kun je je eenvoudig aanmelden (en afmelden als je verhinderd bent) via de knop Aanmelden op deze Eventpagina.

Meer informatie en aanmelden

‹ Events overview