De Macht van de Media: het geneesmiddelendebat

De haat-liefde verhouding tussen biotech en media stond zelden zo op scherp. Glorieuze koppen over prachtige innovatieve behandelingen worden genadeloos afgewisseld met publiekelijke terechtstelling van betrokken producenten. Maar hoe komt dat? En wat doe je eraan? 

Zet 29 maart tussen 15.00-18.00 maar vast in je agenda voor HollandBIO's Macht van de Media: het geneesmiddelendebat! De sprekers houdt HollandBIO nog even geheim, maar het belooft een prikkelende en interactieve editie te worden, waarin ze je uitnodigen vooral géén blad voor je mond te nemen. Ben jij erbij? Reserveer nu vast een stoel! 

Praktische informatie
Datum: Donderdag 29 maart 
Tijd: 15:00 – 18:00 uur inclusief borrel
Aanmelden: HollandBIO verwelkomt patiëntenverenigingen, onderzoekers, beleidsmakers, mensen uit het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden op haar Biotech Thursdays.
Kosten: voor HollandBIO leden is deelname gratis. Niet-leden betalen €50,- registratiekosten (exclusief btw). Ben je werkzaam bij een patiëntenvereniging, onderzoeksinstituut, of overheidsorganisatie? Dan is dit evenement voor jou ook gratis: meld je dan aan als HollandBIO-lid. Geef je snel op!

‹ Events overview