Economic working visit Health Care in Belgium

Bent u een innovatief bedrijf actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en heeft u interesse in de Belgische markt en LSH sector? Ga dan mee met dit economisch werkbezoek met minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op woensdag 21 februari 2018 in Leuven.

België is als buurland een belangrijke handelspartner; dit biedt vele kansen dicht bij huis. Dit economisch werkbezoek staat in het teken van innovatie en onderlinge samenwerking op het gebied van Life Sciences & Health (LSH en de crossovers die zich richten op LSH binnen de HTSM sector). De nadruk ligt deze dag op digital health en regeneratieve geneeskunde. Het doel van het werkbezoek is dat u een helder beeld krijgt van de huidige trends en kansen in de sector in België en daarbij relevante Belgische zakenpartners ontmoet. Met de juiste kennis en contacten kunt u kansen nog beter benutten.

Voor wie?
Dit economische werkbezoek is interessant voor innovatieve bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn binnen de sector LSH en in het bijzonder op het gebied van digital health en/of regeneratieve geneeskunde. Ook bedrijven en kennisinstellingen uit andere sectoren - zoals de HTSM-sector - die zich richten op innovatie binnen de LSH-sector, zijn van harte welkom zich aan te melden.

De voertaal tijdens deze handelsdag is Engels.

Programma
U krijgt informatie over de laatste trends en ontwikkelingen van de LSH-sector in ons buurland en kunt aansluiten bij een inhoudelijke sessie op het subthema van uw keuze. Ook staan er bedrijfsbezoeken op het programma en bieden een speeddatesessie en netwerkreceptie u de mogelijkheid om op basis van uw persoonlijke wensen Belgische partijen te ontmoeten Ten slotte kan deze dag worden benut om bijvoorbeeld contracten, samenwerkingsovereenkomsten of MoU’s te ondertekenen in het bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders. Het volledige concept programma vindt u hier.
                                  

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 15 januari 2018. Het is van belang dat deelnemende bedrijven goed binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze handelsdag vallen. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging hiervan betekent derhalve niet automatisch toelating tot deze handelsdag. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname van de RVO-projectleider.

Kosten
De kosten bedragen 175 euro per bedrijf. Hiervoor wordt u een inhoudelijk dagprogramma aangeboden, inclusief netwerkgelegenheden, lunch en receptie. Eventuele reis- & verblijfkosten zijn niet inbegrepen.

Contact
Wilt u meer weten over dit werkbezoek, dan kunt u contact opnemen met Margriet Veenstra margriet.veenstra@rvo.nl of tel. 088 042 1011.

MEER INFORMATIE | AANMELDEN

‹ Events overview