eHealth Convention

Op 14 november 2017 vindt de e-Health Convention plaats: Innovation in cure, care & technology. e-Health Convention van Emerce en Skipr gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. Verwacht een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies van interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovatieve projecten.

e-Health Convention biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van eHealth. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector. De conferenctie is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

Sprekers zijn onder andere Jorrit Ebben (Siza), Uwe Diegel (CEO van Lifeina), Ellen Maat (directeur Strategie Kwaliteit & Innovatie en CIO van Cordaan), Paul Elbers (VUMC), Greet Prins (Stichting Philadelphia Zorg), Ruud Koolen (Skipr) en Niels Chavannes (Leiden University Medical Center).

Bezoek de website voor meer informatie en registratie.

‹ Events overview