China Business Week

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in China? Of bent u al in China actief maar kunt u nog wel wat advies en hulp gebruiken om uw zakelijke kansen te verzilveren? Kom dan naar de China Business Week, hét event voor de ondernemer die zich wil oriënteren op de kansrijke Chinese markt! De Chinese economie ontwikkelt zich gestaag en biedt kansen voor zowel grote als kleinere gespecialiseerde Nederlandse ondernemingen.

Interactief programma
De China Business Week vindt dit jaar plaats in Den Haag, Zwolle, Den Bosch en Maastricht. In iedere stad kunt u een boeiend programma volgen, met inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen, 1-op-1-gesprekken en rondetafelsessies.

Het programma richt zich op de volgende opkomende sectoren in China:

  • SMART Cities / Urban development
  • Water & Environmental protection technology
  • Agri & Food
  • Tuinbouw & Uitgangsmaterialen
  • Life Sciences & Health, Ouderenzorg
  • High Tech Systemen & Materialen (HTSM)
  • Logistiek

Adviesgesprekken economisch postennetwerk China
Nederland heeft maar liefst 11 kantoren verspreid over heel China, waaronder de ambassade, consulaten en Netherlands Business Support Offices. Dit netwerk staat voor u klaar bij uw eerste stappen op de Chinese markt.

Tijdens de China Business Week gaan drie vertegenwoordigers van deze posten persoonlijk met u in gesprek over uw business in China. Ook kunt u advies krijgen van adviseurs van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de Kamer van Koophandel en uw regionale ontwikkelingsmaatschappij.

Meld u nu aan via de RVO website. (Deelname is kosteloos)


Organisatie
De China Business Week wordt georganiseerd door RVO.nl en de Kamer van Koophandel, in samenwerking met InnovationQuarter, OostNL, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en Provincie Limburg en hun partners in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

‹ Events overview