MedtechMeeting

MedtechMeeting 15 juni 2017

Noordwijk is de plek waar de ruimtevaart haar technologie verbindt aan innovatie. MedtechPartner Verhaert neemt ons op 15 juni mee in deze wereld en laat zien hoe deze verbinding wordt gelegd en hoe het bedrijf dat integreert in zijn aanpak. En, zoals altijd tijdens een MedtechMeeting, presenteren vijf nieuwe vindinginbrengers ons hun medtech innovatie!

Verhaert als technologie broker voor ESA biedt in het Space Business Innovation Centre (SBIC) ondernemers de kans deel te nemen aan diverse business programma's om zo een boost te geven aan hun (medtech)innovaties. De productinnovatie diensten van Verhaert omvatten de volledige innovatielevenscyclus van productstrategie tot aan de industriële en commerciële lancering. In de afgelopen 50 jaar integreerde de MedtechPartner technologie, bedrijfs- en gebruikersgericht ontwerp in nieuwe producten en concepten.

De productinnovatie diensten van Verhaert omvatten de volledige innovatielevenscyclus van productstrategie tot aan de industriële en commerciële lancering. In de afgelopen 50 jaar integreerde zij technologie, bedrijfs- en gebruikersgericht ontwerp in nieuwe producten en concepten.

Verheart Medical levert innovatie- en ontwikkelingsdiensten op het gebied van diagnostische apparaten, chirurgische apparatuur, levenswetenschappelijke instrumenten en drugs- afgifte. Het combineert expertise in productmanagement, human factor engineering, geïntegreerde systeemontwikkeling, toegepaste wetenschappen en regelgeving. Verhaert Medical richt zich specifiek op de belangrijkste trends in de gezondheidszorg om behoeften en kennisdeling tot stand te brengen in domeinen zoals bijvoorbeeld Digital Development, Diagnostics & Life Sciences, MedTech, Implantaten en Chirurgisch instrumentarium.

Datum:    donderdag 15 juni 2017
Tijd:         14.00 tot ± 17.30 uur
Locatie:   Space Business Innovation Centre (SBIC), Kapteynstraat 1, Noordwijk

Uw aanmelding
Benieuwd naar de vijf vindinginbrengers en deze unieke locatie? Meldt u zich dan aan voor de MedtechMeeting van 15 juni via onderstaande aanmeldbutton. Kunt u deze MedtechMeeting niet bijwonen, dan verwelkomen we graag een collega van u.

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Lisanne Wiggers (l.wiggers@kplusv.nl).

‹ Events overview