BiotechMeeting

BiotechMeeting 15 juni 2017

Het aantal biotechbedrijven is de afgelopen jaren sterk gestegen. Door nieuwe technieken slagen zij er steeds beter in om effectieve behandelingen en medicijnen te ontwikkelen. Als biotech ondernemer heb je een lange weg voor de boeg en zal je veel samenwerkingspartners met specifieke kennis en kunde nodig hebben om de kansen om te zetten in successen! In samenwerking met LifeSciences@Work en Health~Holland organiseert Stichting MedtechPartners daarom een eerste BiotechMeeting. Deze zal plaatsvinden in de biotoop van biotechnologische innovatie: Leiden.

Leiden staat al honderden jaren bekend als een stad van wetenschap en ondernemerschap. Op het BiosciencePark van Leiden worden deze twee elementen samengebracht. Luris, de tech-transfer office van de Universiteit Leiden en het LUMC, speelt een cruciale rol, door de connectie te vormen tussen enerzijds de academici en anderzijds de markt en maatschappij. Met zijn vestiging in Hubspot, een nieuwe start-up incubator, maakt zij deel uit van de biotech community van lokale studenten, starters, ondernemers, wetenschappers en docenten. Deze diversiteit zorgt voor veel nieuwe initiatieven en haalt het beste uit alle partijen.

Tijdens de BiotechMeeting deelt Luris haar visie op biotech, wetenschap en ondernemerschap. In combinatie met de drie biotech ondernemers die hun innovaties en hulpvragen aan aanwezige bedrijven presenteren, maakt dat de eerste ontmoeting met BiotechPartners een evenement om naar uit te kijken!

Datum:    donderdag 15 juni 2017
Tijd:         10.00 tot ± 12.30 uur
Locatie:   Hubspot Leiden, Langegracht 70, Leiden

Uw aanmelding
Stichting MedtechPartners en LifeSciences@Work nodigen u graag vrijblijvend uit om deel uitmaken van dit nieuwe concept. Bent u benieuwd naar de drie vindinginbrengers en deze unieke locatie? Meldt u zich dan hier aan voor de BiotechMeeting van 15 juni. Kunt u deze BiotechMeeting niet bijwonen, dan verwelkomen we graag een collega van u.

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Lisanne Wiggers (l.wiggers@kplusv.nl).

‹ Events overview