B2B Matchmaking during RegMed Europe

6 & 7 June

Bent u actief in de regeneratieve geneeskunde? Wilt u potentiële internationale samenwerkingspartners ontmoeten en bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Kom dan 7 juli naar Regmed Europe in Parijs!

Regmed Europe is het eerste Europese matchmaking event gericht op regeneratieve geneeskunde. De matchmaking biedt (mkb-)ondernemers, onderzoeksorganisaties en patiëntenorganisaties de ideale gelegenheid om potentiële internationale partners te vinden en te netwerken.

Programma
Tijdens het Regmed Europe matchmaking event komt u alles te weten over de Europese ontwikkelingen, de relevante regelgeving en de financieringsmogelijkheden. U kunt uw organisatie en innovatieve project presenteren en één-op-één spreken met potentiële samenwerkingspartners.

Bij voldoende Nederlandse interesse organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Innovatie Attaché Netwerk Frankrijk op donderdagmiddag 6 juli een aanvullend bezoekprogramma in de regio Parijs, met aansluitend een informele netwerkborrel. Bij uw aanmelding hoort u hier meer over.  

Hoe werkt de matchmaking?
Wanneer u zich online aanmeldt, kunt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Vóór het evenement boekt u zelf afspraken in en kunt u worden uitgenodigd voor gesprekken. De geplande gesprekken duren ongeveer 20 minuten. Zo spreekt u verschillende potentiële partners over commerciële en technologische samenwerking.

Aanmelden
Meld u aan voor de matchmaking. Dat kan tot 4 juli 2017. Tot dan heeft u ook de gelegenheid om één-op-één gesprekken te boeken. Deelname is gratis. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de b2b-matchmaking? Bezoek de website van RVO of neem dan contact op met Niels van Leeuwen.

‹ Events overview