Annual conference Techniekpact 2017

In het mediahart van Nederland, waar traditionele en digitale media moeiteloos in elkaar overgaan en ICT en techniek de hoofdrol spelen, vindt de Jaarconferentie 2017 van het Nationaal Techniekpact plaats. Op maandag 26 juni zullen alle deelnemers in Studio21 op het Media Park in Hilversum voorbij 2020 naar de wereld van technologie kijken. Landsdeel Noordwest ontvangt u graag: meld u nu aan!

Robots in de zorg, zelfrijdende auto’s, 3D printen en drones raken al aardig ingeburgerd, en nieuwe innovaties staan klaar om de markt te veroveren. Hoe die nieuwe technologieën zich na 2020 ontwikkelen, en hoe daarmee toekomstige beroepen eruit zien, kunnen we nu nog niet voorspellen. De crossovers van techniek met andere sectoren laten zien dat technologie van invloed wordt op álle beroepen.

Met elkaar in gesprek over de toekomst
Wat zijn de competenties en vaardigheden die nodig zijn onze economie te laten groeien en Nederland sterk en veerkrachtig te houden? Welke aanpassingen vragen de technologische innovaties van het onderwijs? En welke rol moeten bedrijven spelen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de toekomstige arbeidsmarkt? Aan de hand van goede voorbeelden uit het landsdeel gaan we hierover tijdens de Jaarconferentie Techniekpact 2017 in gesprek met elkaar.

Programma
De inloop van de jaarconferentie is vanaf 11.30 uur met lunchbuffet, waarna de bijeenkomst om 12.30 uur plenair wordt geopend. Hierna gaan de deelnemers in sessies uiteen. U kunt tijdens de sessierondes ook een bezoek brengen aan de inspiratiemarkt met stands van projecten uit het landsdeel en stakeholders van het Techniekpact.

Uiteraard sluiten we de dag plenair af en heffen we gezamenlijk het glas tijdens een netwerkborrel. Het gehele programma kunt u hier bekijken (PDF-download). Meer informatie over de sessies en de sprekers vindt u hier.

Social media
Wat zijn uw ideeën over de technologische wereld van de toekomst? Praat alvast mee via Twitter #Voorbij2020.

Sanne Maasakkers, ethical hacker en Bart Ongering, docent en schrijver vertellen u alvast wat hen inspireert!

Meld u nu aan en laat u op 26 juni inspireren en overtuigen om nu actie te ondernemen en Voorbij 2020 te kijken!!

‹ Events overview