HIMSS17

19 - 23 February, Orlando

HIMSS DUTCH DELEGATION TRIP 2017

Op weg naar een informatie gedreven zorgstelsel

Is het thema van de vierde editie van de studie reis naar de HIMSS17, die ook dit jaar weer wordt georganiseerd door HIMSS Europe, Nictiz, VMBI en Digitalezorg.nl. HIMSS17 is met ruim 1.200 exposanten, ruim 300 thought leader sessies, roundtables, diverse workshops en ruim 40.000 bezoekers het grootste internationale congres en beurs op het gebied van Zorg & Innovatie.

Het programma van de Dutch Delegation Trip vindt plaats van zaterdag 18 tot donderdag 23 februari 2017 in Orlando (Florida) en is uitzonderlijk door de combinatie van een sterk inhoudelijk, interactief programma afgewisseld met een sociaal programma met voldoende netwerkmogelijkheden.

Op weg naar een informatie gedreven zorgstelsel
De zorg verandert steeds meer richting een datagedreven, patiëntgericht zorgstelsel. Om continuïteit van kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen blijven leveren met tegelijkertijd de veranderende impact van data is de samenwerking binnen de keten meer dan ooit van groot belang.
Waar liggen kansen en mogelijkheden om als zorginstelling mee te gaan in dit nieuwe stelsel met veranderende rollen van patiënt, zorgprofessional, bestuurder en verzekeraar? En wat betekent dat op het vlak van eHealth vanuit het informatieperspectief?

Samen met u willen we tijdens deze studiereis de ontwikkelingen en de daarbij gepaardgaande uitdagingen analyseren en bespreken. We gaan in dialoog met elkaar, we presenteren de “best practises” en komen tot inspirerende nieuwe inzichten.

Voor wie?
Het programma is voor iedereen vanuit het zorgdomein die in de dagelijkse praktijk en op bestuursniveau met vraagstukken rondom dit thema te maken heeft.

Accreditatie voor zorgprofessionals is aangevraagd. 

Inschrijving
De inschrijving is geopend, meld u nu aan!
Meer informatie over deelname, tarieven en aanmelding.

Wij verwelkomen u graag tijdens het officiële HIMSS programma voor de Nederlandse deelnemers op HIMSS17.

Namensde organiserende partijen,
Nictiz, VMBI en Stichting Digitalezorg.nl

Michiel Sprenger, voorzitter programma HIMSS Dutch Delegation 2017

 

‹ Events overview