Medica

14 - 17 November

Van 14 t/m 17 november 2016 vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2016 plaats. Met meer dan 130.000 bezoekers en ruim 4.900 exposanten is deze beurs is al jaren wereldwijd de vakbeurs voor de Life Sciences & Health en medisch-technologische industrie. De MEDICA 2016 is tevens als belangrijkste beurs aangewezen door de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health!

De combinatie van de nieuwste medische producttentoonstellingen en de vele netwerkmogelijkheden voor bezoekers vanuit meer dan 120 landen maakt van de MEDICA het trefpunt voor specialisten, investeerders, zakenmensen en professionals werkzaam in de medische sector. Meer informatie over de MEDICA 2016 vindt op www.medica-tradefair.com

Holland Paviljoen op MEDICA 2016
De TFHC organiseert i.s.m. FME en in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor de zesde keer een Holland Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf. De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er een eilandstand gereserveerd van maar liefst 350m². Het Holland Paviljoen is voorlopig ingedeeld in hal 15.

Wilt u zeker zijn van een plaats op de MEDICA / binnen het Holland Paviljoen? Zorg dan dat u er snel bij bent want first come first served!

Kosten
Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor vier opties om deel te nemen. Voor meer informatie over deze vier opties betreffende de kosten en uw voordelen klik hier.

Uw voordelen
Doordat de Topsector Life Sciences & Health de MEDICA 2016 als strategische beurs heeft aangewezen, zal er voor een aantal aanvullende activiteiten subsidie vrijkomen. Voor u betekent dit direct diverse voordelen zoals een volledig gesubsidieerde Holland Lounge 116 inclusief faciliteiten en netwerkevenementen. Daarnaast zullen er extra promotionele activiteiten uitgevoerd worden die de zichtbaarheid en uitstraling van het paviljoen vergroten.

Er staat daarbij een professioneel team voor u klaar gedurende de voorbereiding en uitvoering van de vakbeurs!

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de MEDICA dan verzoeken wij u bijgaand aanmeldformulier zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 augustus 2016 terug te sturen.

‹ Events overview