Exponential Medicine - San Diego

Exponential Medicine (Singularity University)
San Diego 7 t/m 14 oktober 2016

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo door nieuwe innovatieve technieken. E- en m-health, ‘Lean’ organiseren: ze worden steeds vanzelfsprekender en vormen nog maar het begin. Voor de zorg zijn deze ontwikkelingen van grote invloed. In korte tijd vinden er grote veranderingen plaats die we tot voor kort niet eens voor mogelijk hadden gehouden. Om hier in de nabije toekomst op in te kunnen spelen is het niet alleen interessant, maar zelfs noodzakelijk om een kijkje te nemen in de toekomst en alles te weten komen over innovatie in de zorg.

Nu of nooit: slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar
Reis mee met VvAA QualityTime naar het congres Exponential Medicine (van het ‘innovatie- en inspiratie-platform’ Singularity University) dat van 8 – 11 oktober 2016 plaatsvindt in San Diego. 
Jaarlijks worden er per land een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld. VvAA QualityTime heeft  kaarten weten te bemachtigen voor dit toonaangevende programma waar innovators en organisaties op biomedisch en technologisch gebied u meenemen in de wereld van mobile health, 3D-printing, robotisering en meer. Tijdens het congres overnacht u in het unieke, historische Hotel Del Coronado. Dit houten gebouw in Victoriaanse stijl was ooit het decor in de film ‘Some like it hot’ met Marilyn Monroe en is nu 4 dagen lang het decor van Exponential Medicine.

Silicon Valley
Een bezoek aan organisaties in en rondom Silicon Valley - het kloppende hart op innovatief gebied – mag natuurlijk niet ontbreken.  In 2015 bezochten we voorafgaand aan het congres Pathway Genomics, Centre for Safety and Clinical Excellence in San Diego.
In en rondom Silicon Valley werden we geïnspireerd tijdens onze bedrijfsbezoeken aan Stanford University (Immersive Learning Centre), Google, Scanadu en GranRounds. Ter afsluiting organiseerde QualityTime een middagsessie op het Nederlands Consulaat in San Francisco met presentaties van Healthcare Innovation Transfer, Wellness FX, Philips en Ava.
VvAA QualityTime onderhoudt ook in 2016 nauw contact met Daniel Kraft (directeur Exponential Medicine) om een kwalitatief hoogwaardig programma van bedrijfsbezoeken aansluitend op het congres te organiseren.

Voor informatie over het programma, de reisplanning, kosten en hotel: bezoek de website

‹ Events overview