Innovatiecafé Zorg voor Innoveren

Na de succesvolle eerste editie organiseert Zorg voor innoveren op 20 september 2016 het tweede Innovatiecafé van dit jaar. In deze bijeenkomst staat de rol van verzekeraars bij zorgvernieuwing centraal. Geïnteresseerd? U kunt zich nu al inschrijven voor dit Innovatiecafé.

Zowel verzekeraars, zorgvernieuwers als ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Het programma voor de bijeenkomst is nog in ontwikkeling. Elementen die in ieder geval een plek zullen krijgen in het programma zijn: een kijkje in de keuken van inkoopprocessen bij zorgverzekeraars en belangrijke aspecten om als zorgvernieuwer rekening mee te houden. We zullen daarbij zoveel mogelijk gebruik maken van praktijkvoorbeelden. Ook is er ruimte voor interactie, delen van kennis en ervaringen en individuele vragen.

Het Innovatiecafé vindt net als de vorige keer plaats in café Mammoni in Utrecht op 20 september van 15.00 tot 18.00 uur. Meer informatie volgt, maar u kunt zich hier alvast opgeven. Mocht u in een later stadium toch niet kunnen komen, vergeet u zich dan niet weer af te melden. Om op die manier weer ruimte te bieden aan iemand anders om zich op te geven.

Bezoek de website voor meer informatie of registratie.

‹ Events overview