eHealth Week

8 - 10 June

Van 8 t/m 10 juni 2016 organiseert HIMMS Europe de eHealth Week  in de Beurs van Berlage (Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam).

Over eHealth Week:
De eHealth Week is hèt jaarlijkse evenement voor eHealth innovatie, oplossingen en kennisdeling in Europa en trekt gedurende de week ruim 2000 bezoekers. Het evenement wordt georganiseerd in het kader van het EU-Voorzitterschap in samenwerking met HIMMS Europe. HIMMS is een not-for-profit organisatie voor de verbetering van gezondheid (zorg) door middel van IT met wereldwijd meer dan 60000 leden en 600 bedrijven. De eHealth Week editie van 2016 staat in het teken van de patiënt en richt zich op drie thema’s: Empowering People, Trust & Standards en Social Innovation & Transition.

Wat kunt u verwachten?
Gedurende de eHealth week zijn er een tal van activiteiten en events gaande, hieronder hebben wij er enkele voor u uitgelicht:

  1. Inspirerende Sprekers: Vooraanstaande wetenschappers, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en beleidsmakers zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van eHealth presenteren (meer info, klik hier).
  2. Individuele matchmaking: Er wordt individuele matchmaking aangeboden waarmee u met partijen uit meer dan 15 landen in contact gebracht wordt (meer info, klik hier).
  3. Health~Holland Stand: Het Nederlandse Ministerie van VWS organiseert i.s.m. de TFHC, Nictiz en Health~Holland een bescheiden Health~Holland Stand (á 20 m2) in Hall 2, stand N23 (meer info, klik hier)
  4. Entrepreneurial Village: Speciaal voor MKB’ers heeft HIIMMS een ‘village’ ingericht waar u uw onderneming voor 1.995,- EUR kunt presenteren. Naast een entree-ticket wordt uw logo geplaatst en krijgt u een ‘tabel-top’ toegewezen (meer info, klik hier).
  5. SME-Event: De finale van de MKB-wedstrijd voor de beste en meest veelbelovende eHealth MKBs van Europa (meer info, klik hier)

Kosten en Deelname:
Registratie voor dit evenement is verplicht en zowel online als op locatie mogelijk. Voor registratie via de website is een HIMMS account vereist. De kosten voor registratie zijn als volgt (excl. 21 % BTW):

HIMMS Member: € 649.00
HIMMS Non-Member: € 749.00
Non-Sponsoring Vendor: € 1,149.00
Single Day Only: € 400.00
Exhibition Only: € 95.00

Contact:
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact op met Iris Geigenmuller van de Task Force Health Care (T: 070 - 21 99 000 of E:  Iris.geigenmuller@tfhc.nl).

‹ Events overview