Match2ConhIT 2016: Digital Health handelsdelegatie Berlijn

18 - 21 April

Deze specialistische conferentie en beurs gericht op HealthIT, de grootste in Europa met 7500 bezoekers, biedt veel ruimte voor innovatieve bedrijven om hun kennis, producten en diensten te etaleren in een internationaal relevante setting. Informatie over de Conference for Health IT vindt u hier.

Via RVO kunt u zelf een missievoucher aanvragen voor deze handelsreis om de meeste kosten te dekken. Indien u hierover vragen heeft, neem dan contact met op met Remco Lucassen via 06-20132531. Meer informatie en aanvragen via de RVO website.

Digital Health Hub
Nederland als Digital Health hub in Europa, dat hadden niet veel mensen 10 jaar geleden zien aankomen. Toch lijkt er inmiddels zo een grote bundeling van activiteiten plaats te vinden dat we ons kunnen meten met enkele andere topregio’s in Europa en daarbuiten. De expertise ontwikkelt binnen verschillende Universitair Medische Centra en Technische Universiteiten in universitaire en klinische setting; de komst van een internationaal geprezen Digital Health Incubator van Rockstart; een grote groep kleine en grotere innovatieve bedrijven actief in allerlei vormen van Digital Health; en de bundeling van al deze partijen in zorginnovatie via netwerken als Health Valley, Medical Delta en Slimmer Leven. Al deze punten dragen bij aan dit succes en scheppen kansen voor internationale verspreiding van deze innovatieve producten en diensten.

Match2ConhIT
Na eerdere handelsdelegaties naar Duitsland voor medische technologie organiseren Oost NV, InnovationQuarter en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij i.s.m. met partners uit Duitsland en de regio Berlijn- Brandenburg, NBSO Stuttgart en de Nederlandse ambassade in Berlijn dit jaar een ondernemersreis naar de Conference for HealthIT 2016 (ConhIT) in Berlijn. Met als doel ondernemers met Duitse/Europese internationaliseringsplannen te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen. Ook helpen wij deelnemers die Duitse en andere Europese medtech beurzen eerder hebben bezocht om bestaande contacten uit te bouwen. Er zal ruimte zijn voor individuele matching met bedrijven en zorgaanbieders (40% van de bezoekers aan ConhIT werkt bij een zorgaanbieder) en voldoende tijd om geïnspireerd te raken op de conferentie en de beursvloer. Daarnaast zullen wij zorgorganisaties, bedrijven en andere relevante actoren in de Berlijn-Brandenburg regio bezoeken in verschillende excursies.

Ga voor meer informatie of registratie naar de Health Valley website.

‹ Events overview