Smart Industry Event

De industrie van de toekomst is nu! Er is geen ontkomen meer aan de radicale verandering die aan de gang is. Wilt u weten hoe u mee kunt in de digitale revolutie en versneld profiteert van de kansen van Smart Industry? Laat u dan verrassen tijdens het leading event op 4 februari en doe mee in Theater Orpheus Apeldoorn.  

Rens de Jong van BNR leidt u langs de laatste nieuwtjes, state of the art snufjes, pitches van koplopers en tal van inspirerende meet and beats bij de Robotband.

Toonaangevende experts uit het veld zoals Willem Vermeend, Ad van Berlo en Marc Hendrikse delen hun lessons learned en best practises. Daarnaast komen vragen aan bod: Hoe Smart zijn de Topsectoren LSH, Creative Industry, HTSM en ICT? Wat gebeurt er voor moois in de Topsectoren? En spreekt Health~Holland Executive Director Nico van Meeteren. Stel uw eigen mix van belevenissen en ontmoetingen samen, zodat u op en na het event aan de slag kunt.

 Samen in de versnelling
- Praktische handvaten voor Smart Industry in uw bedrijf
- Fieldlabs: wat gebeurt daar? Hoe richt u zelf een Fieldlab op?
- Skills: hoe blijven kennis en vaardigheden up to date?
- ICT: hoe werkt u slim en veilig in een netwerkomgeving?
- Hoe Smart zijn de Topsectoren?
- Boost: Smart Industry in de regio Oost-Nederland
- Pitches van koplopers op de Smart Stage

Een mix van sessies naar keuze om te leren, ervaren, delen en meteen samen aan de slag te gaan. U bent in een middag bent u weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs rondom Smart Industry en u weet waar voor u de kansen liggen.

Bezoek de website voor meer informatie.


 

‹ Events overview