De Staat van de Economie

Hoe hoog was de economische groei in 2015 en hoe kan onze economie op een verantwoorde manier blijven groeien? Daar gaat het over tijdens de Staat van de Economie die op 11 februari plaatsvindt.

Staat van de Economie
Minister van Economische Zaken, Henk Kamp, blikt tijdens deze vierde Staat van de Economie terug op het economisch beeld van 2015 en gaat in op het verdienvermogen van Nederland. Hoe kunnen we dit op verantwoorde manier verder vergroten? Traditiegetrouw trapt het CBS de bijeenkomst af met een presentatie van hoofdeconoom, Peter Hein van Mulligen, over de gerealiseerde groei in 2015.

Debat
Daarna gaan beide sprekers in debat met het aanwezige publiek van studenten, jonge ondernemers & economen en politici in spé. Centraal staat de vraag: hoe lossen we maatschappelijke problemen op en versterken we tegelijkertijd het verdienvermogen van Nederland?

De Staat van de Economie vindt dit jaar plaats bij het CBS in Leidschenveen: op donderdag 11 februari van 16.00 uur tot 19.00 uur. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel en bites.

Aanmelden
Ben je er bij? Je kunt je hier aanmelden. Meer informatie over het debat en het programma vind je op de website.

‹ Events overview