Eurostars voorlichtingssessies

14-16 December

RVO organiseert drie voorlichtingsbijeenkomsten over het Eurostars programma, ter voorbereiding op de eerstvolgende sluitingsdatum van 18 februari 2016.

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners uit andere landen? Kom dan op 14, 15 of 16 december naar de Op Weg Naar Huis bijeenkomsten in Den Haag, Roermond of Utrecht. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u, aan het einde van de werkdag, de mogelijkheid meer te weten te komen over het Eurostars programma en de financieringsmogelijkheden in Nederland. Daarnaast kunt u uw projectidee bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostars programma bij RVO.nl.

Eurostars
…  is een Europees innovatieprogramma voor het onderzoek uitvoerende MKB, maar ook andere organisaties kunnen (onder voorwaarden) meedoen aan Eurostars projecten.
…  is een samenwerking van het EUREKA netwerk en de Europese Unie
…  kent een totaal publiek budget van ruim 1 miljard voor een periode van 7 jaar (2014-2020). In Nederland is jaarlijks 18 miljoen EUR beschikbaar, te verdelen over 2 calls.

Voor wie is deze informatiemiddag bedoeld:

  • MKB bedrijven die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen èn willen samenwerken met buitenlandse partijen.
  • Andere organisaties (grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten) die interesse hebben in samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen.

Programma
16.00 - 16.20  Eurostars is voor het MKB
Een korte toelichting op het Eurostars programma, inclusief succesfactoren
16.20 – 18.00  Borrel + bespreking projectideeën

Locatie
14 december 2015: RVO Den Haag, Nederland, Beatrixlaan 2, Den Haag
15 december 2015 RVO Roermond, Slachthuisstraat 71, Roermond
16 december 2015, RVO Utrecht, Croeselaan 15, Utrecht

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden. Dit kan via de website van RVO. Per bijeenkomst is ruimte voor maximaal 25 deelnemers.

Vragen
Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer
Of bezoek onze website.

‹ Events overview