Medica

16 - 19 November, Düsseldorf

Holland Paviljoen op MEDICA 2015

Wilt u exposeren op de grootste medische vakbeurs ter wereld? Meldt u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van bijgaand formulier!

Van 16 t/m 19 november 2015 vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2015 plaats. Deze beurs is al jaren wereldwijd dé medische vakbeurs. De MEDICA 2015 is tevens als de belangrijkste beurs aangewezen voor zowel de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health als de Topsector Creative Industrie!

Met meer dan 128.000 bezoekers en ruim 4.800 exposanten is de MEDICA 2015 nog steeds dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De combinatie van de nieuwste medische producttentoonstellingen en de vele netwerkmogelijkheden voor bezoekers vanuit meer dan 120 landen maakt van de MEDICA hét trefpunt voor specialisten, investeerders, zakenmensen en professionals werkzaam in de medische sector.

Meer informatie over de MEDICA 2015 vindt u op http://www.medica-tradefair.com/

Holland Paviljoen op MEDICA 2015
De TFHC organiseert i.s.m. de Topsector Creative Industrie en FME en in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor de vijfde keer een Holland Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf.

De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er een eilandstand gereserveerd van 222m². Het Holland Paviljoen is voorlopig ingedeeld in hal 15.

Wilt u zeker zijn van een plaats op de MEDICA / binnen het Holland Paviljoen? Zorg dan dat u er snel bij bent want ‘first come first served’!

Uw voordelen
De Topsector Life Sciences & Health en Creative Industrie hebben zoals eerder genoemd de MEDICA 2015 als strategische beurs aangewezen. Dit betekent dat er voor een aantal aanvullende activiteiten subsidie zal vrijkomen. Voor u betekent dit direct diverse voordelen zoals een volledig gesubsidieerde Holland Lounge á 80m² inclusief faciliteiten en netwerkevenementen. Daarnaast zullen er extra promotionele activiteiten uitgevoerd worden die de zichtbaarheid en uitstraling van het paviljoen vergroten.

Er staat daarbij een professioneel team voor u klaar gedurende de voorbereiding en uitvoering van de vakbeurs zodat u volledig wordt ontzorgd.

Kosten
De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen € 795,- per m2 . Uw minimale standaardstand grootte dient 6 m² te zijn.

De kosten voor deelname zijn inclusief de collectieve kosten zoals standbouw en –ontwerp, gemeenschappelijke ruimtes, hostess en catering, promotionele activiteiten, energie, verzekeringen enzovoorts.

Bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de MEDICA 2015? dan verzoeken wij u het deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 17 juli 2015 op te sturen.

Kosteloze annulering is na 17 juli 2015 niet meer mogelijk. Op 17 juli zal een factuur voor 50% van de totale kosten naar u toegezonden worden en na afloop van de beurs ontvangt u de factuur van de overige 50% en eventueel extra bestelde diensten. Voor onze algemene voorwaarden voor deelname verwijs ik u graag naar de bijlage.

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met het ontwerp en uitstraling van het Holland Paviljoen. Daarnaast kunnen wij geen garanties afgeven voor vloer of wand afmetingen.

Deelnemersbijeenkomst
Begin september zal de deelnemersvergadering georganiseerd worden bij de FME in Zoetermeer. Tijdens de vergadering zal het stand ontwerp aan u gepresenteerd worden en krijgt u uitgebreide informatie over uw deelname aan het Holland Paviljoen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u direct contact opnemen met Jennifer Schrage (via mail jsc@tfhc.nl of telefoon 079 353 12 53).

‹ Events overview