Internationaal Aging 2.0 Pitch Event

Versnel (zorg)innovatie en boor nieuwe markten aan

Internationaal Pitchevent Aging 2.0 in Breda
Op donderdag 1 oktober 2015 organiseert het Care Innovation Center West-Brabant, in samenwerking met Aging2.0, hét internationale pitchevent om innovatie in de zorg te versnellen. Toonaangevende sprekers uit binnen en buitenland nemen u mee in internationale ontwikkelingen op zorginnovatie. Een miljardenmarkt met enorme uitdagingen en potentie.

Pak de handvatten beet om internationaal door te breken

  • Breid uw netwerk uit en maak onderdeel van een sterk (inter)nationaal netwerk.
  • Haal kennis op over innovatie, vercommercialisering en wat de creatieve sector kan bieden.
  • Leer aan welke voorwaarden innovaties moeten voldoen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse markt en Amerikaans durfkapitaal.

Doe mee en schrijf je nu in!

Voor wie?
Speciaal voor ondernemers in de sectoren Techniek, Logistiek, Biobased, Creatieve sector en Zorg. Ook voor overige geïnteresseerden die een bijdrage leveren om het leven van ouderen te verbeteren.

Het netwerkevent maakt onderdeel uit van een wereldwijd initiatief waarbij in 30 dagen, 30 pitchevents in 30 steden worden georganiseerd. Breda is één van die steden die hier bij aansluit.

Aanmelden
Donderdag 1 oktober 2015 in Breda
18.30 – 22.30 uur
Deelname aan dit event bedraagt € 95,- exclusief BTW
Let op: Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Programma
Na een welkomstwoord van de bestuursleden van Aging2.0 in Nederland, nemen we u mee in de internationale ontwikkelingen gericht op innovaties die een bijdrage leveren aan het leven van ouderen. Daarbij komen toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland aan het woord waaronder:

  • Amerikaanse ondernemers uit Silicon Valley.
  • e-health expert Lucien Engelen, director REshape Center for Innovation.
  • Het bestuur van Aging2.0 uit San Fransisco geeft een toelichting op het wereldwijde programma Aging2.0.
  • Pitches van vijf startups. De pitches worden beoordeeld door een deskundige jury waarbij de winnaar een ticket ontvangt voor deelname aan Aging2.0 Expo in San Fransisco op 19 en 20 november 2015. 

Over Aging2.0
Aging2.0® is een wereldwijde organisatie en heeft als missie om innovatie te versnellen om daarmee het leven van ouderen over de hele wereld te verbeteren. De afgelopen 3 jaar heeft Aging2.0 meer dan 100 evenementen georganiseerd in 22 steden in 9 landen. Aging2.0 heeft in 72 landen chapters opgericht. Het bestuur van het Nederlandse chapter wordt gevormd door ondernemers Frank Verbeek van Gociety en Marcel Clerx en Ilse Schoormans van Thuisleefgids.nl.

Meer weten?

‹ Events overview