Handelsmissie VK met Holland Paviljoen op de NHS Health & Care Innovation Expo

31 augustus - 4 september 2015

Bent u actief in de medische technologie en wilt u uw product verkopen in het Verenigd Koninkrijk? Ga dan mee met de handelsmissie en Holland Paviljoen tijdens de NHS Health & Care Innovation Expo in Manchester.

De missie wordt georganiseerd door handelsroute.nl, in opdracht van RVO.nl en in nauwe samenwerking met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Manchester.

Het voornaamste doel van deze missie is om Nederlandse innovaties in de medische technologie onder de aandacht te brengen bij influentials en decisionmakers van de Engelse National Health Services (NHS England) tijdens de NHS Expo. Deze beurs is hét platform voor inkopers van de individuele NHS zorginstellingen - zowel landelijk als lokaal. Zij worden hier in contact gebracht met leveranciers van medische technologie en e-healthoplossingen.

Het bezoekprogramma en de collectieve beursdeelname aan deze NHS Expo biedt een uitgelezen kans voor Nederlandse medische technologiebedrijven om zich te presenteren aan de NHS en de inkopende afdelingen, clinicians, influentials en andere organisaties die van invloed zijn binnen de (publieke) zorgsector. 

Voor meer informatie over de missie: RVO.nl
 

‹ Events overview