Conferentie over toekomst zorgtechnologie

Op 29 mei 2015 wordt de eindpublicatie van de STT-toekomstverkenning over technologie in de zorg gepresenteerd. Dit gebeurt tijdens een conferentie voor patiënten, (mantel)zorgverleners, technologiebedrijven, wetenschappers, beleidsmakers en andere belanghebbenden in de zorg.

Wat kunt u verwachten
Enkele hoogtepunten uit het programma: professor Alan Rowan spreekt over nieuwe materialen, die radicale veranderingen in de zorg teweeg kunnen brengen. Van afwasbare pleisters die wondheling versnellen tot materialen die het kweken van organen een stapje dichterbij brengen. Onderzoekster Anouk Keizer en technologieontwikkelaar Jasper Jochem doen een experiment met virtual reality; en een forum bestaande uit vertegenwoordigers van patiënten, (mantel)zorgverleners en financiers reageert op ter plaatse gepitchte plannen voor vernieuwing in de zorg.

Zelf uitproberen
Daarnaast kunt u zelf nieuwe technologieën uitproberen: maak kennis met een zorgrobot, bekijk de wereld door een Google glass, of stap in een hele andere wereld met een virtual reality bril! De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van Cisco in Amsterdam en begint om 13.00 uur. Het programma eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een borrel.

Programma
Klik hier voor het volledige programma.

Wilt u aan deze bijzondere bijeenkomst deelnemen? Meldt u dan zo spoedig mogelijk aan via info@stt.nl.

‹ Events overview