Vacature: Stagiair(e) Digital Science/Informatica

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor ons team! De vele publiek-private samenwerkingsprojecten en de G&Z-agenda hebben een goede monitoring en evaluatie nodig. Daarom is er een dringende behoefte aan verdere digitalisering en datamanagement met gebruikmaking van state of the art technologie en afspraken. Jouw opdracht is het meewerken aan het implementeren van die state of the art technologie en afspraken, waaronder de FAIR-principes. Verder moeten de data geïntegreerd worden met ons digitale CRM-systeem en de projectregistratie en moeten heatmaps gemaakt worden van de netwerken van onze vele publieke en private partners. Klinkt dit als de ideale stage voor jou? Solliciteer vandaag dan nog!

Bekijk de hele vacature hier

Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Marin Beims, Business Analyst (beims@health-holland.com). Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met haar via 0681367365. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Vacature: Stagiair(e) Digital Science/Informatica

‹ News overview