De Topsector Life Sciences & Health (Health~Holland) is één van de tien Topsectoren ingesteld door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De Topsectoren versterken de economie met innovaties, onder andere door te investeren in innovatieve samenwerkingen tussen kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Health~Holland voert de coalitie aan die zich richt op de  VWS-missies  op het gebied van het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg. Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een: 

Stagiair(e) Data Science/Informatica

 

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor ons team! De vele publiek-private samenwerkingsprojecten en de Gezondheid & Zorg agenda hebben een goede monitoring en evaluatie nodig. Daarom is er een dringende behoefte aan verdere digitalisering en datamanagement met gebruikmaking van state of the art technologie en afspraken. Jouw opdracht is het meewerken aan het implementeren van die state of the art technologie en afspraken, waaronder de FAIR-principes. Verder moeten de data geïntegreerd worden met ons digitale CRM-systeem en de projectregistratie en moeten heatmaps gemaakt worden van de netwerken van onze vele publieke en private partners. Klinkt dit als de ideale stage voor jou? Solliciteer vandaag dan nog!

De functie-eisen  

 • Beschikbaar vanaf februari 2022 (precieze startdatum is bespreekbaar);
 • Relevante data-gerelateerde HBO-opleiding afgerond/binnenkort afrondt;
 • Enige kennis en ervaring mét, maar vooral ook interesse ín voornoemde databasesystemen en afsprakenstelsels;
 • Enige kennis en ervaring van het ontsluiten, opschonen, bewerken en visualiseren van data;
 • Proactieve, planmatige en zelfstandige werkhouding en op prettige wijze makkelijk coachbaar;
 • Goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse en Engelse taal machtig.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals…

 • Een nooit te vergeten uitermate leerzame stage-ervaring die jou de nodige toekomstperspectieven biedt;
 • Een uitdagende opdracht in een nationale topsector, waarin datavraagstukken steeds prominenter worden;  
 • Samenwerking met hét data-instituut in de wereld “GO FAIR” van het nieuwe internet, het Internet of FAIR-data and Services;
 • Een enthousiast en hecht team met maandelijkse uitjes;
 • Een goede stage- en reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd in deze mooie kans? Solliciteer dan vandaag nog op deze veelzijdige functie. Wij bieden een interessant werkveld in een nationaal beleid met veel afwisseling in een snelgroeiende organisatie in een enthousiast en hecht team. Bij de samenstelling van ons team hechten wij grote waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk en – deels – thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Marin Beims, Business Analyst (beims@health-holland.com). Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met haar via 0681367365. Wij zien uit naar je sollicitatie!