BIO International in San Francisco

Afgelopen week was het weer tijd voor de BIO International Convention, de grootste biotech conferentie ter wereld, ditmaal in San Francisco. Met 16.000 deelnemers, 35.000 één-op-één partnering gesprekken dé place to be als je actief bent in biotech.Afgelopen week was het weer tijd voor de BIO International Convention, de grootste biotech conferentie ter wereld, ditmaal in San Francisco. Met 16.000 deelnemers, 35.000 één-op-één partnering gesprekken dé place to be als je actief bent in biotech.

Lees hier een korte terugkoppeling van HollandBIO op de BIO International 2016:
Natuurlijk gaf HollandBIO en Health~Holland op velerlei manieren acte de présence. Allereerst presenteerde Annemiek Verkamman (directeur HollandBIO) tijdens een door het Nederlandse Consulaat Generaal georganiseerde workshop op overtuigende wijze waarom je als bedrijf actief in life sciences absoluut voor Nederland moet kiezen. Vervolgens trachtten ruim 80 Nederlandse bezoekers hun jetlag te verzachten tijdens de georganiseerde welkomstborrel in down town San Francisco. Zoals elk jaar gaf Nederland zijn visitekaartje af op de beursvloer van BIO. Het Health~Holland Paviljoen was dankzij de prachtige tulpen niet alleen een lust voor het oog, het paviljoen was tevens het centrale informatiepunt over life sciences in Nederland en de huiskamer op reis voor Nederlandse congresgangers. Tijdens de borrel op het paviljoen droomde men samen om een kans te maken op de felbegeerde oranje fiets (met dank aan Xendo voor de sponsoring).

De Nederlandse aanwezigheid op BIO International Convention bleef ook in Nederland niet onopgemerkt. Journalist Thieu Vaessen reisde met de Nederlandse delegatie af naar San Francisco en berichtte over zijn ontmoetingen in het FD.                    

Bron: HollandBIO

BIO International in San Francisco

‹ News overview