NAVO DIANA infobijeenkomst

Banner

Bent u bezig met innovatie van deeptech op het gebied van tweeërlei gebruik (dual-use)? Dan biedt het innovatie-acceleratorprogramma Defence Innovation for the North Atlantic (DIANA) van de NAVO u toegang tot NAVO-middelen om uw oplossingen aan te passen aan defensie- en veiligheidsbehoeften.

Op woensdag 17 juli organiseert RVO in samenwerking met het Ministerie van Defensie een informatiesessie over het NAVO-innovatieprogramma DIANA. Tijdens dit evenement leert u meer over dit instrument, hoort u over de ervaring van een succesvolle aanvrager van DIANA en hoe RVO u kan ondersteunen bij uw aanvraag.

Het DIANA-programma zoekt oplossingen voor de volgende vijf challenges: Energy & Power Data & Information Security Sensing & Surveillance Human Health & Performance Critical Infrastructure & Logistics Het programma hanteert hierbij drie zogenaamde ‘cross-cutting’ thema’s. Dit zijn naast Space, ook Resillience en Sustainability. Indieners worden aangemoedigd om in de aanvraag kruisverbanden te leggen tussen de vijf challenges en de drie thema’s.

Voor meer informatie over de Challenges en de cross-cutting thema’s, kunt u de LinkedIn-pagina van NAVO DIANA volgen. U kunt zich aanmelden voor dit evenement via de aanmeldpagina. Het DIANA-acceleratorprogramma richt zich op start-ups en het mkb. De informatiesessie richt zich dan ook overwegend op deze type organisaties. Echter, kennisinstellingen en universiteiten zijn ook welkom om meer over dit instrument te leren. Wij willen u graag verzoeken om dit bericht te delen met relevante partijen uit uw netwerk.

Registreren

Bron: RVO

‹ Events overview