Dutch Health Week

-
Dutch Health Week

Van 8 tot 14 april 2024 organiseert Dutch Health Hub een week lang Dutch Health Week in Utrecht. Dé plek waar professionals uit de zorg en life sciences samenkomen om kennis te delen.

Dutch Health Week 2024: ben je erbij?

Dutch Health Hub organiseert in 2024 wederom Dutch Health Week. De meest inspirerende week voor de zorg waar professionals en organisaties kennis uitwisselen. Via beurzen, sport- en cultuurevenementen, congressen, lezingen en nog veel meer. Zowel live als online.

Aan de totstandkoming van Dutch Health Week werkt een breed scala aan partners mee, waaronder vakbeurzen Zorg & ict, Zorg & food en Zorg & facility.

Bekijk de factsheet van 2023 

Zo neem je deel

Dutch Health Week is een meerdaags event in de stad en regio Utrecht. Jaarbeurs is dé plek waar organisaties uit health & life science hun event organiseren in bijvoorbeeld het Beatrix Theater, de Meet-up zalen of in het Supernova complex.
In de stad vinden diverse zorgevents plaats. Met aansprekende initiatieven voor gezondheid en zorg en cross-overs naar cultuur, huisvesting, stedenbouw, mobiliteit, voeding en sport. Tienduizenden professionals uit de zorg en life sciences en burgers uit Utrecht komen in beweging en doen er kennis en inspiratie op en wisselen ideeën uit.

Deelnamemogelijkheden en tarieven 

‹ Events overview