Symposium EMA in the Netherlands

De komst van het Europees Geneesmiddelenbureau EMA biedt nieuwe kansen voor Nederland. Op 5 februari organiseert de Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) hierover het symposium ‘EMA in Nederland’.

Tijdens de bijeenkomst laten diverse sprekers hun licht schijnen over de komst van het EMA en de impact die de vestiging van de Europese geneesmiddelenautoriteit heeft voor Nederland.

Diverse sprekers

Op het programma staan onder andere presentaties van Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, en Noel Wathion, Deputy Executive Director EMA. Ook leveren Hugo Hurts, Executive Director van geneesmiddelenautoriteit CBG, en HollandBIO-directeur Annemiek Verkamman een bijdrage.

Impact innovatieve geneesmiddelen

De sprekers gaan in op de vraag wat de komst van het EMA betekent voor Nederland, het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, onze duurzame economie en voor de innovatieve geneesmiddelen. Het symposium vindt 5 februari van 13-17 uur plaats bij het hoofdkantoor van ABN-AMRO aan de Zuidas in Amsterdam. Niet-leden van NVFG betalen 75 euro voor de toegang.

Inschrijven symposium ‘EMA in Nederland’

‹ Events overview