Health~Holland Update 'In de Spotlight: Succesverhalen MKB'

De Nederlandse Life Sciences & Health (LSH) sector is al geruime tijd toonaangevend op het gebied van innovatieve medische behandelingen en technologieën. Het midden- en kleinbedrijf (mkb) speelt hierin een essentiële rol. Dankzij een grote groep van start en scale-ups op het gebied van biotechnologie, pharma en medische technologie kan Nederland, ook in de toekomst, haar vooraanstaande rol binnen het LSH-domein blijven spelen. Deze mkb-partners zijn de drijvende kracht achter talloze innovaties die uiteindelijk verschil kunnen maken in het leven van inwoners van Nederland, ongeacht locatie of sociaaleconomische status

Er zijn verschillende financiële instrumenten, programma’s en organisaties beschikbaar om de binnen de LSH-sector opererende mkb te stimuleren, zodat economische en maatschappelijke impact kan worden gecreëerd. Voorbeelden hiervan die in deze Update nader toegelicht worden zijn: de nieuwe MKB R&D Callde PPS-toeslagInnovatiemakelaarsde Nationale Zorginnovatieprijsde Henri Termeer Transatlantic Connections Awardde Venture Challenge (tevens winnaar EEPA Award 2022), de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen en nog meer. 

Terwijl het Nederlandse LSH landschap blijft groeien en haar bereik uitbreidt, blijven we toegewijd aan innovatie, samenwerking en uitmuntendheid.

Lees hier de Health~Holland Update: 'In de Spotlight: Succesverhalen MKB'

Health~Holland Update Succesverhalen MKB

‹ News overview