SOFT LAUNCH: DE KEM-WEBSITE! - Ontwerpmethoden die Bijdragen aan het Oplossen van Maatschappelijke Uitdagingen

CLICKNL lanceert met veel plezier de splinternieuwe KEM website! Deze heeft als doel creatieve professionals, opdrachtgevers en beleidsmakers informeren en inspireren over ontwerpmethoden die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Deze ontwerpmethoden worden KEMs genoemd -afkorting van Key Enabling Methodologies- en vinden hun oorsprong in de KEM-onderzoeksagenda.

Bezoek de website

Waarom zijn KEMs belangrijk?

Onze samenleving staat voor verschillende grote maatschappelijke en transitie vraagstukken. Hoe creëren we bijvoorbeeld een gezondere leefomgeving en bouwen we aan herstel van de natuur? Hoe maken we zorg betaalbaarder en tegelijkertijd menselijker? Verandering is nodig om onze wereld socialer en duurzamer te maken, en die verandering moeten we zelf in gang zetten. Dit doen we door innovaties en interventies te ontwikkelen die ons anders helpen kijken, denken en doen, en die onze leefwereld helpen vormgeven.

KEMs spelen een sleutelrol in dit proces: ze bieden professionals een effectieve en gerichte aanpak bij het ontwikkelen van innovaties en interventies. Zo dragen KEMs bij aan het teweegbrengen van de benodigde veranderingen.

Geef on jouw input

De prachtige website die nu live staat, is een ongoing proces. Mis jij methoden op de website die eigenlijk écht niet mogen ontbreken? Dan horen wij dit graag van je. Mail daarvoor naar info@clicknl.nl.

Bron: CLICKNL

SOFT LAUNCH: DE KEM-WEBSITE! - Ontwerpmethoden die Bijdragen aan het Oplossen van Maatschappelijke Uitdagingen

‹ News overview