Meld je Aan voor de Health Innovation School Rotterdam!

De Health Innovation School Rotterdam is een uniek opleidingstraject van 5 maanden dat 50 voorlopers (in spé) uit het hele zorg- en welzijndomein samenbrengt: van bestuurders tot verpleegkundigen, van IT-ers tot huisartsen. Meld je uiterlijk 5 mei aan voor HIS010!

De Health Innovation School (HIS) richt zich op alle mensen die werkzaam zijn binnen het domein van gezondheid, zorg en welzijn en nog niet veel ervaring hebben op het gebied van innovatie. De HIS maakt gebruik van een aanpak met ‘the whole system in the room’, wat meer mogelijk maakt en samenwerking stimuleert. Dit houdt in dat de deelnemers van een HIS bijvoorbeeld rollen hebben als ondernemers, verpleegkundigen, verzekeraars, beleidsmakers, toezichthouders, patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen, medisch specialisten en andere rollen. De grootste overeenkomst van de deelnemers is dat zij allemaal het verschil willen maken.

HIS010

Voor deze regionale editie van de Health Innovation School richt de organisatie zich op deelnemers wonend in Zuid-Holland en met name uit de regio Rijnmond, zo blijft de Health Innovation School Rotterdam exclusief voor (toekomstige) innovatieleiders uit 010 en wordt community vorming in 010 gestimuleerd.

Teneinde regionale samenwerking te stimuleren en te faciliteren gaan de deelnemers aan de slag met regionale uitdagingen. Dit zijn uitdagingen op het gebied van zorg en/of gezondheid die voelbaar zijn voor meerdere organisaties in deze regio, maar hoeven geen uitdagingen te zijn die uniek zijn voor deze regio. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan samenwerking huisarts-ziekenhuis, krapte op de arbeidsmarkt, het verbeteren van de jeugdzorg in de wijk of het stimuleren van een gezonde leefstijl. 

Theorie, praktijk en actie!

De Health Innovation School is al sinds de start inhoudelijk opgebouwd uit 5 modules. Dit beproefde recept blijft ook in 2021 de basis van de opleiding. De 5 modules worden verspreid over 5 maanden gegeven in creatieve lesvormen. De 5 modules zijn:

  1. Fundamenten zorginnovatie
  2. Cultuur, denkwereld & gedrag
  3. Modellen, methoden en technieken
  4. Implementatie & Ondernemerschap
  5. De toekomst van gezondheid, zorg en technologie

Het programma begint op 22 juni.

Aanmelden

  • Ben jij een vooruitstrevende doener?
  • Wil jij werken aan een betere gezondheid voor alle Rotterdammers?
  • Wil jij (effectiever) leren innoveren met 50 nieuwe partners-in-crime?

Meld je dan uiterlijk 5 mei aan voor de Health Innovation School Rotterdam! De HIS010 wil net zo divers zijn als onze maatschappij. Motivatie, doorzettingsvermogen, creativiteit, enthousiasme zijn de belangrijkste kenmerken van een geschikte deelnemer! 

Interesse om mee te doen met de Health Innovation School Rotterdam? Kijk op de website voor meer informatie of meld je aan.

Bron: HIS010

Logo

‹ News overview