Kick-Off | Health Impact Accelerator

Op dinsdag 8 maart is het weer zover, een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator gaat van start! De Health Impact Accelerator (HIA) is hét programma voor ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld. In de HIA helpen wij de deelnemende teams om van hun idee een uitvoerbaar werkplan te maken. 

Tijdens de online Kick-Off zullen alle teams hun oplossing pitchen voor een enthousiast publiek en de coaches, in de hoop een plekje in de HIA te bemachtigen. Na elke pitch is er ruimte om vragen te stellen aan de teams. Ook zal spreker Nico van Meeteren, algemeen directeur van het bureau van de Topsector Life Sciences & Health, ingaan op het betrekken van de eindgebruiker en het belang hiervan. 

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar de nieuwe teams en de innovatieve ideeën? Wil je geïnspireerd raken door de deelnemers? Kom dan naar de online Kick-Off! Meld je hiervoor aan door te mailen naar groz@health-holland.com

Wanneer: 8 maart
Hoelaat: 14:00-16:00
Waar: Online via Zoom

Meer informatie

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Klik hier voor meer informatie! Inschrijven als team kan nog tot 25 februari!

HIA flyer

‹ Events overview