Expertsessie Sociaal Ondernemen: Financiering en Fondsen

Op dinsdag 2 november vindt er weer een Expertsessie Sociaal Ondernemen plaats! Ditmaal gaat de sessie over het thema Financiering & Fondsen! Tijdens deze bijeenkomst zullen Mercedes Tuin en Stephan Hulsbergen namens de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) spreken over de financieringsmogelijkheden voor sociaal ondernemingen. Ook gaan ze in op de rol van de regionale ontwikkelingsmaatschappijen hierin. Behalve de BOM zal er ook een fonds aanwezig zijn om te vertellen over hun mogelijkheden voor financiering en wat ze kunnen betekenen voor sociaal ondernemingen. 

Naast de focus op financiering en fondsen, staan we ook stil bij de Health Impact Accelerator. Enkele oud-deelnemers blikken terug op hun groei sinds hun deelname aan de HIA. We sluiten de middag af met een informele borrel. 

Wanneer: 2 november 2021
Hoe laat: 14:00-17:00
Waar: Social Impact Factory, Utrecht

Aanmelden

Het belooft hoe dan ook een inspirerende sessie te worden! En jij kunt hierbij zijn! Ben jij actief op het gebied van sociaal ondernemen, en wil je meer leren over fondsen en het verduurzamen van je onderneming? Meld je dan aan door te mailen naar groz@health-holland.com. We kijken uit naar je komst! 

‹ Events overview