Kwartaalsessie Human Capital Gezondheid en Zorg

Graag nodigen we u uit voor de extra kwartaalsessie Human Capital Gezondheid en Zorg op donderdag 28 oktober van 13:30 – 14:45 uur.

Blik op de toekomst

De VWS-missies van het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg van het Kabinet Rutte III vereisen een transitie van de human capital. Tijdens deze extra kwartaalsessie gaan we in op dié transitie aan de hand van een Toekomstbeeld dat werd vervaardigd door drie human capital Initiatiefgroepen voor één gezamenlijke “Transitieagenda”. Denk en discussieer mee om dat toekomstbeeld nog verder te versterken en om zodoende ook al bij te dragen aan een goede start van deze transitie in 2022.

Agenda

  1. Eén toekomstbeeld
  2. Drie Transitieagenda’s
    1. Transitieagenda Onderwijs en Opleidingen Gezondheid, Welzijn & Zorg;
    2. Transitieagenda Beroepsgroepen en Beroepsverenigingen Gezondheid, Welzijn & Zorg;
    3. Transitieagenda Life Sciences;
  3. Het eerste Jaarplan Human Capital Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg: 2022

Hoe ziet u de toekomst, van uzelf en uw collegae? Wat betekent die toekomst voor u? Wat moeten we doen in 2022? En hoe kunt u bijdragen aan deze transitie? Aan de antwoorden op deze vragen werken we op 28 oktober samen, in een collectieve dialoog!

Praktische zaken

De kwartaalsessie vindt plaats op donderdag 28 oktober, 13:30-14:45 uur. U kunt zich aanmelden via de mail. We zien ernaar uit u digitaal te ontmoeten.

Het definitieve programma en de link ontvangt u tijdig voorafgaand aan deze kwartaalsessie. Wilt u alvast meer informatie over dit onderwerp? Lees de flyer over het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg, bekijk de video over GROZ, de toekomstbeelden van de VWS-missies of de website.

‹ Events overview