Kracht van verbinding | Embassy of Health

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst ‘’Kracht van verbinding’’ tijdens de Dutch Design Week op donderdagochtend 21 oktober 2021. Op talrijke plekken werken organisaties, in verrassende coalities, samen om onze gezondheid te bevorderen. Inspirerende en innovatieve initiatieven waar professionals en organisaties de verbinding hebben gezocht met partijen of professionals uit andere domeinen. Dit levert veel kennis en inzichten, maar ook vragen of uitdagingen in de samenwerking op. In deze interactieve bijeenkomst delen we kennis over succesvolle samenwerking. En gaan we in gesprek over vragen en uitdagingen die jij als burger, professionals of als organisatie tegenkomt. Aan de hand van praktijksituaties binnen diverse GROZ-initiatieven verkennen we hoe je met deze uitdagingen aan de slag kunt. 

Binnen GROZ slaan burgers, overheid, zorginstellingen, kennisinstellingen, zorgverzekeraars, en ondernemers de handen ineen, zowel op lokaal als nationaal niveau. Gezamenlijk werken zij aan concrete zorgvernieuwingen, met als doel een vitaal functionerende burgers in een gezonde economie. Hierbij staat de behoefte van de burgers (ook in hun rol van patiënt) centraal.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Health~Holland, en maakt onderdeel uit van de Embassy of Health. Na afloop van de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om een rondleiding op de tentoonstelling van de Embassy of Health te volgen. De rondleiding vindt plaats tussen 12.00 en 13.00 uur.

Locatie & tijd

21 oktober 10.00 - 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
SX , Torenallee 3, Eindhoven

Aanmelden

Deelnemen aan deze bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst is interactief en we vragen een actieve bijdrage van deelnemers. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar paulien@studiojunctuur.nl - programmamaker Embassy of Health. Vermeld daarbij uw naam, organisatie en of u deel wilt nemen aan de rondleiding. Voor de rondleiding moet u in het bezit zijn van een DDW-ticket.

Embassy of Health

Embassy of Health is een initiatief van Philips Experience Design, DesignLab UTwente, Maxima MC, Health~Holland, AMS-IX, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Health Hub Utrecht, Waag en Dutch Design Foundation

Meer informatie: https://www.worlddesignembassies.com/health

‹ Events overview