Informatiebijeenkomst: subsidieoproep ‘Human Capital: Learning communities als innovatieversneller’

Health~Holland organiseert samen met NWO op 22 juli 2021, 12:00 - 13:15 uur, een digitale informatiebijeenkomst over de NWO-KIC subsidieoproep ‘Human Capital: Learning communities als innovatieversneller’. Tijdens deze bijeenkomst krijgen geïnteresseerden informatie over de subsidieoproep die nu open staat (deadline 14 september 2021). Daarnaast nemen we vooral ruim de tijd om vragen te beantwoorden over het indienen van een projectidee.

Werken, leren en innoveren in learning communities

NWO en Health~Holland openen samen de subsidieoproep ‘Human Capital: Learning communities als innovatieversneller’, met als doel nieuwe kennis te verwerven over de optimale ontwikkeling en inzet van learning communities, zodat het samenspel van werken en leren leidt tot innovatie. Learning communities faciliteren verbinding tussen onderzoek, werken, innoveren en leren en zijn daarmee een belangrijke factor in de ontwikkeling van de huidige en toekomstige beroepsbevolking. Ontwikkeling en transformatie is voor de Nederlandse beroepsbevolking dagelijks aan de orde. Een versterkt human capital in Nederland is nodig om antwoord te vinden op actuele en toekomstige maatschappelijke vraagstukken, uitdagingen aan te gaan en om economische groei blijvend te stimuleren. De focus van deze call richt zich op bestaande, startende of in ontwikkeling zijnde learning communities. De te onderzoeken learning communities dienen in tenminste één van de drie volgende contexten actief te zijn:

  • Energietransitie en Duurzaamheid
  • Gezondheid en Zorg
  • ICT

Per aanvraag kan financiering worden aangevraagd tussen de € 750.000 en € 1.000.000. In totaal is er €2.628.467 beschikbaar voor deze call. De deadline voor indienen van een projectidee is 14 september.

Meld u aan!

Wilt u meer weten over de subsidieoproep? Meld u aan voor de informatiebijeenkomst ‘Human Capital: Learning communities als innovatieversneller (KIC)’ op 22 juli 2021. De online bijeenkomst begint om 12:00 uur en duurt tot 13:15 uur. De deadline voor het aanmelden is woensdag 21 juli.

Om u zo goed mogelijk te helpen, willen wij u vragen om van te voren uw eventuele vraag of vragen in te sturen naar NWO. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de informatiebijeenkomst. De deadline voor het insturen van vragen is vrijdag 16 juli 2021.

Meer informatie

‹ Events overview