Bedrijvendag Ambassadeursconferentie

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten in het buitenland uitbreiden? Kom dan op woensdag 30 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2019 in Den Haag. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de landen waarin zij werken.

Meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal staan klaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal 4 korte een-op-eengesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.

Naast het speeddateprogramma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW en MKB-Nederland aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Daar maakt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden

Meld u aan vóór 21 januari.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 4 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Programma

Tijd Onderdeel
15:30 - 16:00 uur Inloop + infomarkt
16:00 - 17:00 uur Ronde 1 t/m 4 Speeddating + infomarkt
17:00 - 18:00 uur Ronde 5 t/m 8 Speeddating + infomarkt
18:00 - 19:30 uur Netwerkreceptie + infomarkt


Meer informatie

Wilt u weten welke kansen er zijn op de buitenlandse markt? Download de gratis app NL Exporteert in de App Store (iOS) of in de Google Play Store.

Wilt u meer weten over de dienstverlening en ondersteuning bij internationaal zakendoen door het ministerie van Buitenlandse Zaken?  Ga dan naar de website Internationaal Ondernemen van RVO.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:
E: klantcontact@rvo.nl
T: 088 042 42 42

Organisatie

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvendag in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW en MKB-Nederland.

‹ Events overview